Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε... Η φόρτωση εξαρτάται από την ταχύτητά σας!


Εάν είστε σε κινητή συσκευή και περιμένετε, ανανεώστε τη σελίδα για να προχωρήσετε.

+30 210 9732619 | [email protected]
Το καλάθι μου - 0,00

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Όταν πρόκειται για τα καλοκαιρινά εσώρουχα, οι περισσότεροι άντρες είναι ανίδεοι για το ρόλο που μπορούν να παίξουν τα εσώρουχα τους, διατηρώντας τους άνετους και δροσερούς. Αν πείτε σε έναν άντρα, πως το καλοκαίρι θα πρέπει να αλλάξει από παντελόνι σε σορτς για να παραμείνει δροσερός , πιθανότατα θα πάρετε ένα, «ναι, και;» Ρωτήστε τον αν έχει σκεφτεί ποτέ τη μετάβαση από βαμβακερό μπόξερ σε κάτι πιο κατάλληλο για να παραμείνετε δροσερός και όχι ιδρωμένος, τότε πιθανότατα θα πάρετε ένα βλέμμα σύγχυσης.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι άντρες, ακόμη και εκείνοι που είναι πιο επιλεκτικοί, όταν πρόκειται για εσώρουχά, τα έχουν συνήθως στο μυαλό τους ως κάτι πολύ αναγκαίο. Αντιμετωπίζουν τις ανάγκες τους για εσώρουχα με μια προσέγγιση «ένα μεγέθος που να ταιριάζει με όλα» – και κάπως έτσι γεννιούνται ιδρωμένα, άβολα, χαλαρά, υγρά εσώρουχα.

Ακούστε κύριοι, όταν πρόκειται να φτάσετε στο εσώρουχο που θα σας κρατήσει δροσερό και στεγνό όλο το καλοκαίρι έχετε πολλές επιλογές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτές τις λίγες συμβουλές!
Συμβουλή 1: Ξεφορτωθείτε τα μπόξερ. Μια εσφαλμένη αντίληψη μεταξύ ανδρών είναι ότι φορώντας άνετα μπόξερ το καλοκαίρι, πρόκειται να σας κρατήσει δροσερούς και στεγνούς. Στην πραγματικότητα όμως, τα μπόξερ δεν είναι η κατάλληλη επιλογή για τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες, επειδή κάνουν τσακίσεις κάτω από τα παντελόνια, έτσι δημιουργείτε υγρασία γρηγορότερα, κάτι το οποίο δεν είναι υγιεινό. Προτιμήστε τα σλιπάκια.

Συμβουλή 2: Επιλέξτε ελαφρύ ύφασμα. Εσώρουχα φτιαγμένα με ελαφρύτερα υφάσματα όπως βισκόζ, μίγματα πολυεστέρα ακόμη και βαμβακερά μίγματα, είναι η σωστότερη επιλογή, για να παραμείνετε δροσεροί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτά τα υφάσματα είναι ιδανικά επειδή, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, ταιριάζουν καλά ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία.
Συμβουλή 3: Αγοράστε την σωστή ποσότητα. Αποκτήστε αρκετά καλοκαιρινά εσώρουχα για να περάσετε τουλάχιστον μια ολόκληρη εβδομάδα, έτσι μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα πολύ πιο δροσερό και άνετο καλοκαίρι.

Μην περιμένετε πια! Έχουμε τρεις μήνες ακόμα από αυτή την τρελή ζέστη! Βρείτε τα κατάλληλα, νέα εσώρουχα που διαθέτει το e-shop μας σε πολλά σχέδια, χρώματα και υφάσματα! www.lidogr.com

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ

Τα ισοθερμικά είναι ο απλούστερος τρόπος για να προστατεύσετε το σώμα σας από ακραίες καιρικές συνθήκες. Δώστε προσοχή στο ισοθερμικό που θα αγοράσετε και δεν θα έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.
Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της επιλογής του σωστού ισοθερμικού;
-Δεν ιδρώνεις
-Άνεση, χωρίς να θυσιάζετε την κομψότητα των ρούχων σας.
-Αυξημένη ελευθερία κινήσεων για υπαίθριες δραστηριότητες.
-Πιθανή εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι, καθώς δεν θα χρειαστεί να γυρίσετε τον θερμοστάτη για να ζεσταθείτε μέσα στο σπίτι!!
Όταν αγοράζετε ίσοθερμικα εσώρουχα, θέλετε απόδοση, ανθεκτικότητα και άνεση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτό το άρθρο πρόκειται να καλύψει ακριβώς τι πρέπει να ψάξετε όταν αγοράζετε ισοθερμικά εσώρουχα.

# Εφαρμογή των ισοθερμικών εσωρούχων
Τα ισοθερμικά εσώρουχα λειτουργούν ως δεύτερο δέρμα – δημιουργώντας ένα μονωτικό στρώμα μεταξύ του σώματός σας και του υφάσματος.
Σε θερμές συνθήκες – τα εσώρουχά σας πρέπει να είναι χαλαρά. Κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού, τα εσώρουχα στεγανοποιούν τη θερμότητα που παράγεται από το σώμα σας και ενισχύουν την άνεση. Όταν ένα ένδυμα διαφημίζεται ως αθλητική εφαρμογή, αυτό που περιμένετε σίγουρα, είναι η άνεση.

# Ισοθερμικά εσώρουχα και ύφασμα
Υπάρχουν δύο στοιχεία για την επιλογή του σωστού υφάσματος το βάρος και το υλικό.

Θερμικό βάρος ρουχισμού εσωρούχου.
Κάθε βάρος υφάσματος προσφέρει διαφορετικά πλεονεκτήματα. Ακολουθούν μερικές γενικές οδηγίες για την επιλογή του σωστού βάρους για το ισοθερμικό σας εσώρουχο:

-Πάρα πολύ ελαφρύ: Είναι κατάλληλο για ήπιες και δροσερές συνθήκες.
-Ελαφρύ: Προτιμητέο για δροσερό έως μέτριο κρύο και για υψηλό επίπεδο αερόβιας δραστηριότητας.
-Μεσαίο βάρος: Κατάλληλο για μέτριο ψυχρό και κρύο καιρό. Τα υφάσματα μεσαίου βάρους είναι τα πιο ευπροσάρμοστα και μπορούν να φορεθούν σε διάφορες ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες.
-Πολύ βαριά: Κατάλληλο για ακραίες ψυχρές θερμοκρασίες όταν χρειάζεται περισσότερη ζέστη για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Τα βαρύτερα υφάσματα είναι κατάλληλα για χειμερινά σπορ στο χιόνι.

Κοινά Υλικά Υφάσματος για ισοθερμικά εσώρουχα:
Το υλικό του ισοθερμικού σας εσωρούχου πρέπει να είναι πολυτελές μαλακό μα περισσότερο απ’ όλα εξαιρετικά ανθεκτικό για να συμβαδίσει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες που συναντάτε.

-Συνθετικό ισοθερμικό εσώρουχο: Είναι κατασκευασμένο ειδικά για εξαιρετικά κρύες συνθήκες, τα συνθετικά υφάσματα είναι τα καλύτερα για τα θερμικά εσώρουχα. Ο πολυεστέρας, το σπαντέξ, το λύκρα και το νάιλον συχνά συνδυάζονται με άλλες φυσικές ίνες για να παρέχουν τη σωστή ποσότητα ιδιοτήτων ύγρανσης και θέρμανσης που απαιτούνται.
-Μάλλινο ισοθερμικό εσώρουχο : Η φυσική ίνα μαλλιού μερίνο, ισορροπεί έξυπνα τη θερμοκρασία σας και παρέχει σωστή διαχείριση της υγρασίας στο σώμα σας.
-Μεταξωτό ισοθερμικό εσώρουχο- Το μετάξι είναι μια ελαφριά επιλογή για δραστηριότητες σε μέτρια καιρό. Φορέστε το για χιονοδρομικά σπορ αναψυχής και χαλάρωση σε κάποιο σαλέ. Το μετάξι προσφέρει μια πολυτελή μαλακή υφή χωρίς να προσθέτει όγκο. Το μειονέκτημα με αυτό το ύφασμα είναι ότι η υγρασία φεύγει από το σώμα πιο αργά.
-Βαμβακερό ισοθερμικό εσώρουχο – Σε αντίθεση με το μαλλί, τα συνθετικά υφάσματα ή το μετάξι, το βαμβάκι διατηρεί την εφίδρωση και την δροσιά στο σώμα. Παρά την προσιτή τιμή του, το βαμβάκι είναι η λιγότερο προτιμώμενη επιλογή για ισοθερμικό εσώρουχο.

Η αναλογία θερμότητας προς βάρος των συνθετικών υφασμάτων, όπως ακρυλικό και πολυεστέρα, είναι 3-8 φορές υψηλότερη από τα πλεκτά ή πλεκτά υφάσματα όπως το μαλλί ή το βαμβάκι.

# Φροντίδα ισοθερμικών εσώρουχων
Διαβάστε τη σημείωση του κατασκευαστή για συγκεκριμένες οδηγίες φροντίδας. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χειμερινά θερμικά εσώρουχά σας, δώστε προσοχή στις παρακάτω οδηγίες:

-Βαμβάκι – Πλύνετε σε κρύο νερό για να αποφύγετε τη συρρίκνωση του υφάσματος. Το βαμβάκι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να στεγνώσει. Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα για καλύτερα αποτελέσματα. Αποφύγετε να τα κρεμάσετε καθώς το ύφασμα αρχίζει να τεντώνεται με την πάροδο του χρόνου και να χάνει το σχήμα του.
-Μετάξι – Τα μεταξωτά ισοθερμικά εσώρουχα, πλένοται στο χέρι ή χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα για ευαίσθητα στο πλυντήριο.
-Μαλλί – Οι απαιτήσεις για την πλύση μαλλιού είναι παρόμοιες με αυτές των βαμβακερών υφασμάτων. Σε κρύο νερό και στεγνώστε σε εξωτερικό χώρο.
-Συνθετικά υφάσματα – Αυτά τα υφάσματα είναι εύκολα στη φροντίδα τους. Για καλύτερα αποτελέσματα, τα πλένετε από την ανάποδη πλευρά. Είναι ασφαλές να τα πλένετε με ζεστό νερό και μπορούν να μπουν στο στεγνωτήριο.

Επισκεφτείτε το site μας lidogr.com και δείτε την ποικιλία ισοθερμικών που διαθέτουμε για άνδρες και για γυναίκες.

Όλα όσα δεν γνωρίζουμε για τα εσώρουχα!

Τα δώρα για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου συχνά περιλαμβάνουν φανταχτερά εσώρουχα και όμορφα πιτζαμάκια. Τα εσώρουχα είναι μια σίγουρη επιλογή δώρου προς τον / την σύντροφο σας. Υπάρχουν όμως κάποια διασκεδαστικά γεγονότα που ίσως να μην γνωρίζατε για τα εσώρουχα. Πάρτε μια γεύση!

1. Η Agent Provocateur δημιουργήθηκε από τον γιο της Vivienne Westwood.

2. Το Wonderbra ήταν σήμα κατατεθέν της δεκαετίας του ’50, αλλά δεν έγινε φαινόμενο μέχρι τη δεκαετία του ’90.

3. Μπορούμε να ευχαριστήσουμε τις αρχαίες Ελληνίδες διότι είναι ο πρώτος λαός που παρουσιάζει ρεκόρ γυναικών που φορούν σουτιέν.

4. Ένας άνδρας και η σύζυγός του δημιούργησαν τα γνωστά σε όλους «Victoria’s secret» ως έναν τρόπο διάδοσης του σέξι εσωρούχου για καθημερινή χρήση και για να δημιουργήσουν ένα μέρος όπου τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες θα μπορούσαν να ψωνίσουν άνετα εσώρουχα στα εμπορικά κέντρα της πατρίδας τους. Ξεκίνησε ως ταχυδρομικός κατάλογος παραγγελιών, αλλά γρήγορα επεκτάθηκε σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα.

5. Οι γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο φορούν τα μεγαλύτερα μεγέθη σουτιέν, ενώ οι γυναίκες στην Ιαπωνία έχουν το μικρότερο μέγεθος σουτιέν κατά μέσο όρο.

6. Ο Gaultier δημιούργησε το περίφημο κωνικό σουτιέν της Madonna, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από το δημοφιλές σουτιέν «bullet» της δεκαετίας του ’40 και του ’50.

7. Η μέση Αμερικανίδα γυναίκα έχει 21 ζευγάρια εσώρουχα. Εσείς έχετε περισσότερα ή λιγότερα;

8. Οι κορσέδες κατασκευάζονταν συχνά από κόκαλα φάλαινας, γεγονός που οδήγησε στη σχεδόν εξαφάνιση της.

17. Η Dita von Teese φοράει κορσέδες για πάνω από 20 χρόνια και μπορεί να πιέσει τη μέση της κάτω από 16 ίντσες!

18. Οι Ιταλίδες συχνά φορούν κόκκινα εσώρουχα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για καλή τύχη.

19. Οι γυναίκες που φορούν εσώρουχα τύπου στρινγκ λέγεται ότι είναι περισσότερο σεξουαλικά δημιουργικές.

20. Το αθλητικό σουτιέν έκανε το ντεμπούτο του το 1975.

21. Η Mary Phelps Jacobs μπορεί να έχει δημιουργήσει το σουτιέν όπως το ξέρουμε το 1914. Ωστόσο όμως η Herminie Cadole από τη Γαλλία λέγεται ότι δημιούργησε το σουτιέν το 1889, ενώ η Christine Hardt κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το 1889, επομένως δεν μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ποια από τις τρεις κυρίες δημιούργησε πρώτη το σουτιέν, σίγουρα όμως τις ευχαριστούμε πολύ!

Τα κολάν ως βασικό ρούχο για φέτος τον χειμώνα

Πτώση της θερμοκρασίας σημαίνει, ζεστά ροφήματα, η ομορφιά των δέντρων καθώς αλλάζουν τα φύλλα τους και τα ζεστά άνετα ρούχα. Αυτή την χειμερινή σεζόν , ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα κομμάτια ενδυμάτων που υπάρχει σε ζεστασιά και άνεση είναι το κολάν. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα κολάν έχουν κάνει την αναγέννησή τους στη μόδα. Είναι διασκεδαστικό το πόσο εύκολα μπορούμε να ταιριάξουμε σε σχεδόν οποιοδήποτε σύνολο, τα κολάν, τα οποία είναι απαραίτητα για τον φετινό χειμώνα. Έχουμε λοιπόν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συμβουλές να σας δώσουμε για το πώς να φορέσετε τα κολάν!

Τα κολάν, είναι ένας τρόπος όπου μπορείτε να ξεφύγετε με το να τα φοράτε σαν παντελόνι, αν η επιλογή και το styling είναι το σωστό. Είναι αρκετά ζεστά για την εποχή και κολακεύουν ωραία το πόδι. Φορέστε από πάνω το αγαπημένο σας μάλλινο φαρδύ πουλόβερ και ένα δερμάτινο jacket και είστε έτοιμη για την δουλειά, ή φορέστε ένα χαλαρό t-shirt και μια ζακέτα για το Σαββατοκύριακο.

Ένας λόγος για τον οποίο ορισμένες γυναίκες αποφεύγουν τα κολάν είναι γιατί διστάζουν με το σώμα τους. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με τα κολάν αλλά θέλετε να δοκιμάσετε, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε! Στο site μας θα βρείτε ποικιλία κολάν που θα κολακέψουν τις όμορφες καμπύλες σας!

Όταν η πτώση της θερμοκρασίας τον χειμώνα μας δυσκολεύει, ή και όταν ακόμα θέλουμε να κάνουμε εξορμήσεις σε χειμερινούς προορισμούς, αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε για να προστατευτούμε από το κρύο, είναι ισοθερμικές κάλτσες και ισοθερμικά κολάν. Τα ισοθερμικά κολάν είναι απαραίτητα για το κρύο, ειδικά αν ζείτε σε ένα ψυχρότερο κλίμα. Μπορείτε να τα φορέσετε εσωτερικά, κάτω από τα ρούχα σας, ή μόνα τους εξωτερικά. Δοκιμάστε τα με ένα χοντρό πουλόβερ, το μπουφάν σας και ένα ζευγάρι ζεστές μπότες, έτσι θα είστε ζεστή, κομψή αλλά όχι παγωμένη!
Ριξτε μια ματιά στο site μας, στην ενότητα των ισοθερμικών για να πάρετε μια γεύση.

Εσείς με ποιό τρόπο συνδυάζετε τα αγαπημένα σας κολάν; Μοιραστείτε τις ιδέες σας στα παρακάτω σχόλια για να μας δώσετε κάποια νέα έμπνευση! Όπως πάντα, μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε μαζί μας στο Facebook και στο Twitter εάν έχετε περισσότερες συμβουλές για το στυλ που θέλετε να μοιραστείτε, καθώς επίσης στο Instagram και στο Pinterest μας.

Τα κορμάκια είναι το απαραίτητο ρούχο στην ντουλάπα σας!

Αυτό που επιτάσσει η μόδα για φέτος είναι τα κορμάκια. Τα κορμάκια αποτελούν πλέον βασικά κομμάτια που μπορούν να προστεθούν στην ντουλάπα σας με σκοπό να ολοκληρωθεί. Στο Lido Underwear, αγαπάμε αυτή τη νέα τάση και θέλουμε να σας δείξουμε πώς να τα φορέσετε και να τα υποστηρίξετε με το στυλ σας.

Τι ακριβώς είναι ένα κορμάκι; Ουσιαστικά, είναι ένα ένδυμα που ξεκινάει από την κορυφή και εκτείνεται μέχρι τον καβάλο. Έχει γίνει δημοφιλές ως ένδυμα για κοστούμια χορού, καθώς είναι εύκολο στην κίνηση αλλά και στο να μην αποκαλυφθεί το εσώρουχο. Το κούμπωμα του στον καβάλο, διευκολύνει, καθώς δεν βγαίνει έξω από τα τζιν και τις φούστες όπως συμβαίνει με τις περισσότερες μπλούζες και πουκάμισα. Είναι επίσης εμπνευσμένα από πολλά εσώρουχα, με αποτέλεσμα να αναδεικνύουν την σιλουέτα μας.

Ακόμα και το πιο απλό κορμάκι είναι ένας λευκός καμβάς ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Μπορεί να είναι το ψηλόμεσο μαύρο κλασικό σας τζιν συνδυασμένο με εκκεντρικά κοσμήματα, μια κλασική φούστα σε ίσια γραμμή με ένα απλό σακάκι και είστε έτοιμη να πάτε για δουλειά. Είναι διασκεδαστικό το πόσο εύκολα μπορείς να συνδυάσεις ένα απλό κορμάκι. Οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες, όπως είναι και με ένα t-shirt.

Εάν θέλετε να γίνετε λίγο πιο περιπετειώδης και εκκεντρική, υιοθετήστε την τάση με τα εσώρουχα κορμάκια ως εξωτερικό ένδυμα. Μια φαρδιά παντελόνα, ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή, ή ακόμα και ένα τζιν, θα ήταν μια σωστή στυλιστικά επιλογή, που θα συμπληρώσει κομψά το κορμάκι σας. Προσθέστε ένα σακάκι ή ένα δερμάτινο jacket και είστε έτοιμη για την βραδινή σας έξοδο.

Τι σκέφτεστε λοιπόν για αυτή την τάση – θα το δοκιμάσετε; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα παρακάτω σχόλια. Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε μαζί μας στο Facebook και το Twitter και να μας ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε για εσώρουχα και μόδα ή για οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας. Είμαστε επίσης στο Instagram και στο Pinterest!

Πλύσιμο και φροντίδα

Πλύσιμο και φροντίδα.
Η σωστή φροντίδα είναι απαραίτητη για μεγαλύτερη διάρκεια των εσωρούχων σας. Μάθετε τις καλύτερες μεθόδους για τη διατήρηση της ποιότητάς τους.

Η σωστή φροντίδα των εσώρουχων είναι απαραίτητη για τα σουτιέν και τα εσώρουχα και θα πρέπει να γίνεται με ευκολία, λαμβάνοντας υπόψην αυτά τα 2 σημεία:

-Το πλύσιμο στο χέρι προτιμάται σε σχέση με το πλύσιμο στο πλυντήριο
-Είναι καλύτερο να στεγνώνουν τα εσώρουχα κρεμασμένα στον ήλιο, από το στεγνωτήριο

Συνιστούμε να πλένετε τα σουτιέν στο χέρι μετά από 2-3 φορές χρήσης με απορρυπαντικό για απαλή πλύση. Είναι επίσης σημαντικό να έχετε αρκετά εφεδρικά σουτιέν στην ντουλάπα σας, έτσι θα έχετε την δυνατότητα της επιλογής για να φορέσετε και λιγότερο πλύσιμο για να κάνετε. Αντικαταστήστε τα σουτιέν σας κάθε 6 έως 9 μήνες, ανάλογα με τον αριθμό των σουτιέν που έχετε και δώστε προσοχή στο ελαστικό σουτιέν. Με την πάροδο του χρόνου, το λάστιχο φθείρεται και έτσι το σουτιέν δεν μπορεί να προσφέρει την κατάλληλη στήριξη.

Πλύσιμο στο χέρι (συνιστάται)
Μπορείτε να παρατείνετε τηv ζωή των εσωρούχων σας, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα.

-Γεμίστε το νεροχύτη σας με χλιαρό νερό και προσθέστε κάποιο απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι .
-Μουλιάστε τα εσώρουχα για μια ώρα
-Τρίψτε απαλά το ύφασμα για να αφαιρεθεί η βρομιά
-Ξεπλύνετε με κρύο νερό
-Τοποθετήστε το ρούχο σε μια πετσέτα
-Τοποθετήστε άλλη μια πετσέτα από πάνω και πιέστε για να αφαιρέσετε το επιπλέον νερό
-Κρεμάστε τα για να στεγνώσουν

Πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων
Χρησιμοποιώντας το πλυντήριο ρούχων, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε τα σουτιέν σας σε μια ειδική τσάντα εσωρούχων, ώστε να χωρίσετε τα εσώρουχα από τα ρούχα με σκοπό να τα κρατήσετε καθαρά αλλά
και ασφαλή από φθορές.

-Αγκιστρώστε τις πλάτες των σουτιέν σας
-Βάλτε εσώρουχα παρόμοιου χρώματος στην τσάντα εσωρούχων
-Πλύνετε σε πρόγραμμα με δροσερό νερό και μαλακό απορρυπαντικό
-Αφού τελειώσει η πλύση, μην στύψετε ή τεντώσετε τα σουτιέν σας
-Κρεμάστε τα για να στεγνώσουν.
-Ποτέ μην βάζετε σουτιέν στο στεγνωτήριο επειδή η θερμότητα θα σπάσει το σπαντέξ και θα χάσετε την ελαστικότητα

Αποθήκευση των σουτιέν σας
Αποφύγετε να ρίχνετε τα σουτιέν και τα εσώρουχα σας σε ένα συρτάρι χωρίς να τα έχετε διαχωρίσει.
Φροντίστε το κάθε σουτιέν να είναι διπλωμένο σωστά, χωρίς να τσαλακώνονται τα cups για να αντέξουν περισσότερο στον χρόνο.

Συμβουλές πλυσίματος ανά ύφασμα

Βαμβάκι:
-Αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες
-Η χλωρίνη είναι ασφαλές μόνο σε ρούχα από 100% βαμβάκι
-Μπορεί να στεγνώσει σε υψηλή θερμότητα
-Μπορεί να σιδερωθεί

Μικροϊνες (ακρυλικό, νάιλον, πολυεστέρας):
-Μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο από ψυχρές σε θερμές θερμοκρασίες
-Μπορεί να στεγνώσει σε χαμηλή θερμοκρασία

Τεχνητό μετάξι:
-Τα περισσότερα ενδύματα από τεχνητό μετάξι πρέπει να καθαρίζονται στο καθαριστήριο με στεγνό καθάρισμα
-Μερικά μπορούν να πλυθούν στο χέρι σε δροσερό νερό

Μετάξι:
-Ο επαγγελματικός στεγνός καθαρισμός είναι πάντα η προτιμότερη μέθοδος για το πλύσιμο των μεταξωτών υφασμάτων
-Εάν πρέπει να το πλύνετε στο χέρι, χρησιμοποιήστε κρύο νερό και ποτέ χλωρίνη

Spandex:
-Πλύνετε στο χέρι ή στο πλυντήριο με κρύο νερό, ποτέ ζεστό
-Χωρίς χλωρίνη
-Μη χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο για το στέγνωμα, προτιμήστε το άπλωμα στον ήλιο

Mobile: On