Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε... Η φόρτωση εξαρτάται από την ταχύτητά σας!


Εάν είστε σε κινητή συσκευή και περιμένετε, ανανεώστε τη σελίδα για να προχωρήσετε.

+30 210 9732619 | [email protected]
Το καλάθι μου - 0,00

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία LIDO UNDERWEAR ξεκίνησε στις αρχές τις δεκαετίας του 60 από ένα νέο ζευγάρι τον Σωτήρη και την Τριανταφυλλιά που έκαναν τα πρώτα βήματα στην ζωή και στην δουλειά.

Όλα άρχισαν σε ένα μικρό εργαστήριο με μεγάλη όμως αγάπη στο εσώρουχο και με εκπληκτική υπομονή και επιμονή έγιναν τα πρώτα νηπιακά βήματα της εταιρείας. Με σκληρή δουλειά και μεράκι κάνοντας σταθερά βήματα και έχοντας ισχυρή θέληση, η πορεια της εταιρείας ήταν εντυπωσιακά δημιουργική και ανοδική. Φτάνοντας στο σήμερα, μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη για το εσώρουχο στα παιδιά και στα εγγόνια τους, η εταιρεία πορεύεται με στόχο πάντα το καλό ποιοτικό εσώρουχο.

Η προσωπική μέριμνα της οικογένειας Μήτσαινα εγγυάται την ποιότητα των εσωρούχων «LIDO» η όποια παραμένει σταθερά υψηλή με φροντίδα και αγάπη για τον καταναλωτή. Σήμερα η εταιρεία είναι καθετοποιημένη, παράγει τα υφάσματα από διαλεκτά ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΑΜΒΑΚΙΑ στον δικό της χώρο, καθώς η κοπή, ραφή και ο ποιοτικός έλεγχος, γίνονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.

LIDO UNDERWEAR
YOUR COMFORT ZONE

Η τηλεοπτική μας διαφήμιση!

 

Οι εγκαταστασεις μας

Πλεκτηριο


Παγκος εργασιας


Ραπτομηχανες


Mobile: On