Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε... Η φόρτωση εξαρτάται από την ταχύτητά σας!


Εάν είστε σε κινητή συσκευή και περιμένετε, ανανεώστε τη σελίδα για να προχωρήσετε.

+30 210 9732619 | [email protected]
Το καλάθι μου - 0,00

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Όταν πρόκειται για τα καλοκαιρινά εσώρουχα, οι περισσότεροι άντρες είναι ανίδεοι για το ρόλο που μπορούν να παίξουν τα εσώρουχα τους, διατηρώντας τους άνετους και δροσερούς. Αν πείτε σε έναν άντρα, πως το καλοκαίρι θα πρέπει να αλλάξει από παντελόνι σε σορτς για να παραμείνει δροσερός , πιθανότατα θα πάρετε ένα, «ναι, και;» Ρωτήστε τον αν έχει σκεφτεί ποτέ τη μετάβαση από βαμβακερό μπόξερ σε κάτι πιο κατάλληλο για να παραμείνετε δροσερός και όχι ιδρωμένος, τότε πιθανότατα θα πάρετε ένα βλέμμα σύγχυσης.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι άντρες, ακόμη και εκείνοι που είναι πιο επιλεκτικοί, όταν πρόκειται για εσώρουχά, τα έχουν συνήθως στο μυαλό τους ως κάτι πολύ αναγκαίο. Αντιμετωπίζουν τις ανάγκες τους για εσώρουχα με μια προσέγγιση «ένα μεγέθος που να ταιριάζει με όλα» – και κάπως έτσι γεννιούνται ιδρωμένα, άβολα, χαλαρά, υγρά εσώρουχα.

Ακούστε κύριοι, όταν πρόκειται να φτάσετε στο εσώρουχο που θα σας κρατήσει δροσερό και στεγνό όλο το καλοκαίρι έχετε πολλές επιλογές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτές τις λίγες συμβουλές!
Συμβουλή 1: Ξεφορτωθείτε τα μπόξερ. Μια εσφαλμένη αντίληψη μεταξύ ανδρών είναι ότι φορώντας άνετα μπόξερ το καλοκαίρι, πρόκειται να σας κρατήσει δροσερούς και στεγνούς. Στην πραγματικότητα όμως, τα μπόξερ δεν είναι η κατάλληλη επιλογή για τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες, επειδή κάνουν τσακίσεις κάτω από τα παντελόνια, έτσι δημιουργείτε υγρασία γρηγορότερα, κάτι το οποίο δεν είναι υγιεινό. Προτιμήστε τα σλιπάκια.

Συμβουλή 2: Επιλέξτε ελαφρύ ύφασμα. Εσώρουχα φτιαγμένα με ελαφρύτερα υφάσματα όπως βισκόζ, μίγματα πολυεστέρα ακόμη και βαμβακερά μίγματα, είναι η σωστότερη επιλογή, για να παραμείνετε δροσεροί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτά τα υφάσματα είναι ιδανικά επειδή, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, ταιριάζουν καλά ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία.
Συμβουλή 3: Αγοράστε την σωστή ποσότητα. Αποκτήστε αρκετά καλοκαιρινά εσώρουχα για να περάσετε τουλάχιστον μια ολόκληρη εβδομάδα, έτσι μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα πολύ πιο δροσερό και άνετο καλοκαίρι.

Μην περιμένετε πια! Έχουμε τρεις μήνες ακόμα από αυτή την τρελή ζέστη! Βρείτε τα κατάλληλα, νέα εσώρουχα που διαθέτει το e-shop μας σε πολλά σχέδια, χρώματα και υφάσματα! www.lidogr.com

Leave a Comment

Mobile: On