Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε... Η φόρτωση εξαρτάται από την ταχύτητά σας!


Εάν είστε σε κινητή συσκευή και περιμένετε, ανανεώστε τη σελίδα για να προχωρήσετε.

+30 210 9732619 | [email protected]
Το καλάθι μου - 0,00

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ

Τα ισοθερμικά είναι ο απλούστερος τρόπος για να προστατεύσετε το σώμα σας από ακραίες καιρικές συνθήκες. Δώστε προσοχή στο ισοθερμικό που θα αγοράσετε και δεν θα έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.
Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της επιλογής του σωστού ισοθερμικού;
-Δεν ιδρώνεις
-Άνεση, χωρίς να θυσιάζετε την κομψότητα των ρούχων σας.
-Αυξημένη ελευθερία κινήσεων για υπαίθριες δραστηριότητες.
-Πιθανή εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι, καθώς δεν θα χρειαστεί να γυρίσετε τον θερμοστάτη για να ζεσταθείτε μέσα στο σπίτι!!
Όταν αγοράζετε ίσοθερμικα εσώρουχα, θέλετε απόδοση, ανθεκτικότητα και άνεση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτό το άρθρο πρόκειται να καλύψει ακριβώς τι πρέπει να ψάξετε όταν αγοράζετε ισοθερμικά εσώρουχα.

# Εφαρμογή των ισοθερμικών εσωρούχων
Τα ισοθερμικά εσώρουχα λειτουργούν ως δεύτερο δέρμα – δημιουργώντας ένα μονωτικό στρώμα μεταξύ του σώματός σας και του υφάσματος.
Σε θερμές συνθήκες – τα εσώρουχά σας πρέπει να είναι χαλαρά. Κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού, τα εσώρουχα στεγανοποιούν τη θερμότητα που παράγεται από το σώμα σας και ενισχύουν την άνεση. Όταν ένα ένδυμα διαφημίζεται ως αθλητική εφαρμογή, αυτό που περιμένετε σίγουρα, είναι η άνεση.

# Ισοθερμικά εσώρουχα και ύφασμα
Υπάρχουν δύο στοιχεία για την επιλογή του σωστού υφάσματος το βάρος και το υλικό.

Θερμικό βάρος ρουχισμού εσωρούχου.
Κάθε βάρος υφάσματος προσφέρει διαφορετικά πλεονεκτήματα. Ακολουθούν μερικές γενικές οδηγίες για την επιλογή του σωστού βάρους για το ισοθερμικό σας εσώρουχο:

-Πάρα πολύ ελαφρύ: Είναι κατάλληλο για ήπιες και δροσερές συνθήκες.
-Ελαφρύ: Προτιμητέο για δροσερό έως μέτριο κρύο και για υψηλό επίπεδο αερόβιας δραστηριότητας.
-Μεσαίο βάρος: Κατάλληλο για μέτριο ψυχρό και κρύο καιρό. Τα υφάσματα μεσαίου βάρους είναι τα πιο ευπροσάρμοστα και μπορούν να φορεθούν σε διάφορες ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες.
-Πολύ βαριά: Κατάλληλο για ακραίες ψυχρές θερμοκρασίες όταν χρειάζεται περισσότερη ζέστη για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Τα βαρύτερα υφάσματα είναι κατάλληλα για χειμερινά σπορ στο χιόνι.

Κοινά Υλικά Υφάσματος για ισοθερμικά εσώρουχα:
Το υλικό του ισοθερμικού σας εσωρούχου πρέπει να είναι πολυτελές μαλακό μα περισσότερο απ’ όλα εξαιρετικά ανθεκτικό για να συμβαδίσει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες που συναντάτε.

-Συνθετικό ισοθερμικό εσώρουχο: Είναι κατασκευασμένο ειδικά για εξαιρετικά κρύες συνθήκες, τα συνθετικά υφάσματα είναι τα καλύτερα για τα θερμικά εσώρουχα. Ο πολυεστέρας, το σπαντέξ, το λύκρα και το νάιλον συχνά συνδυάζονται με άλλες φυσικές ίνες για να παρέχουν τη σωστή ποσότητα ιδιοτήτων ύγρανσης και θέρμανσης που απαιτούνται.
-Μάλλινο ισοθερμικό εσώρουχο : Η φυσική ίνα μαλλιού μερίνο, ισορροπεί έξυπνα τη θερμοκρασία σας και παρέχει σωστή διαχείριση της υγρασίας στο σώμα σας.
-Μεταξωτό ισοθερμικό εσώρουχο- Το μετάξι είναι μια ελαφριά επιλογή για δραστηριότητες σε μέτρια καιρό. Φορέστε το για χιονοδρομικά σπορ αναψυχής και χαλάρωση σε κάποιο σαλέ. Το μετάξι προσφέρει μια πολυτελή μαλακή υφή χωρίς να προσθέτει όγκο. Το μειονέκτημα με αυτό το ύφασμα είναι ότι η υγρασία φεύγει από το σώμα πιο αργά.
-Βαμβακερό ισοθερμικό εσώρουχο – Σε αντίθεση με το μαλλί, τα συνθετικά υφάσματα ή το μετάξι, το βαμβάκι διατηρεί την εφίδρωση και την δροσιά στο σώμα. Παρά την προσιτή τιμή του, το βαμβάκι είναι η λιγότερο προτιμώμενη επιλογή για ισοθερμικό εσώρουχο.

Η αναλογία θερμότητας προς βάρος των συνθετικών υφασμάτων, όπως ακρυλικό και πολυεστέρα, είναι 3-8 φορές υψηλότερη από τα πλεκτά ή πλεκτά υφάσματα όπως το μαλλί ή το βαμβάκι.

# Φροντίδα ισοθερμικών εσώρουχων
Διαβάστε τη σημείωση του κατασκευαστή για συγκεκριμένες οδηγίες φροντίδας. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χειμερινά θερμικά εσώρουχά σας, δώστε προσοχή στις παρακάτω οδηγίες:

-Βαμβάκι – Πλύνετε σε κρύο νερό για να αποφύγετε τη συρρίκνωση του υφάσματος. Το βαμβάκι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να στεγνώσει. Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα για καλύτερα αποτελέσματα. Αποφύγετε να τα κρεμάσετε καθώς το ύφασμα αρχίζει να τεντώνεται με την πάροδο του χρόνου και να χάνει το σχήμα του.
-Μετάξι – Τα μεταξωτά ισοθερμικά εσώρουχα, πλένοται στο χέρι ή χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα για ευαίσθητα στο πλυντήριο.
-Μαλλί – Οι απαιτήσεις για την πλύση μαλλιού είναι παρόμοιες με αυτές των βαμβακερών υφασμάτων. Σε κρύο νερό και στεγνώστε σε εξωτερικό χώρο.
-Συνθετικά υφάσματα – Αυτά τα υφάσματα είναι εύκολα στη φροντίδα τους. Για καλύτερα αποτελέσματα, τα πλένετε από την ανάποδη πλευρά. Είναι ασφαλές να τα πλένετε με ζεστό νερό και μπορούν να μπουν στο στεγνωτήριο.

Επισκεφτείτε το site μας lidogr.com και δείτε την ποικιλία ισοθερμικών που διαθέτουμε για άνδρες και για γυναίκες.

Leave a Comment

Mobile: On